skolstart...

Idag var fösta skoldagen. Den var väl som vanligt. Upprop, samlas i mentorsgrupperna, få papperr mm. jag hade på mig bara mökblå jeans, svart långt linne och en midjekort kofta från gina tricot.
Vi började kl 10 skööönt, och slutade kl 11 :) Känner verkligen att skolan har börjat nu. det känns redan som om jag gått i skolan nu ungefär, 2 veckor :S Iaf, efter det gick jag, emma, moa, bella, amanda, ellen och matilda och hem till emma och käka lunch. det blev pasta som vanligt med köttbullar :p de e faktiskt as god lunch! Sen åkte jag ellen och bella till ica för att hyra fiml :P det blev två st. Sen satt vi och såg på dom. Nu har jag kommit hem. Jg gör inte så mkt. Lyssnar lite när Matti spelar sin coldplay skiva om och om igen. Den e ny och hon lyssnar på den typ varje dag. Till och med jag som inte är speciellt intresserad av sån musik kan refrengerna i vissa låtar! :P Jag har just pratat me två kompisa i telefon.
men nu ska jag gå in till Matti och vara lite social :)
Hoppas ni får det bra ikväll, jag ska iaf bara slappa och gå och lägga mig ganska tidigt för en gång skull. Imorn börjar vi kl 9 och slutar kl två. Vi ska få ÖVERSKÅP! Yäääss! Guu va skönt! Vi har haft underskåp i två hela år nu och de e skit jobbigt så nu äntligen blir de överskåp:P Plus att nu när vi börjar åttan så blir det betyg....
Aja, pussar / M'


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0