Måste plugga!

tjeenare,
Idag är det ju första advent! Julia och Ulrika fyller år imorn så hela släkten har varit här. Orkade igentligen inte riktigt men de blev iaf inte så länge. Skulle ha pluggat idag för vi har skiiit mkt läxor men jag har inte pluggat et dugg.. faan också. Får sitta hemma och rååplugga imorn ist. Har franska prov, so/eng prov, svenska läxa, no läxa och säkert något annat också.
   Har mest spenderat dagen hemma vid tv:n och i solna c en snabbis för jag var verkligen tvungen att fixa en sak..

igårkväll var jag hemma hos Frida. det var jättemysigt (men kallt). Vi köpte huur mkt godis som helst men vi åt inte ens upp hälften. Vi åt potatisbullar till middag och drack julmust. Dogge och Oskar skulle kom fast de kom så sent så Frida och jag satte på mamma mia. Jaa, me lite krongel så fick vi på projektorn. Dogge och Oskar kom ungefär 9. Ganska sent. Vi såg på hancock och hde et mysigt.
När vi skulle hem sen så gick bussen efter 20 minuter och vi orkade inte vänta så vi började gå. Det slutade me att jag gick hela vägen hem sen..
Aja, nu ska jag slå in ett paket och sen se på tv tror jag.
(Imorn är det måndag..-.-)
Ha det så bra så länge, Pussar // M

fredag me gumsorna

Godmorgon :)
Har precis ätit en lång frukost me Matti och Belli. Vi sov hos Belli men när vi skulle gå upp och var skiit hungriga så fanns det inget att äta.. Brödet och osten var mögligt och smöret hade gått ut. Aja, det gjorde inget eftersom vi bor typ 50 m bort så gick vi hem till mig och åt ist. Igårkväll var vi hemma hos Bella. Vi gjorde ingenting för vi var aas trötta. Vi såg på film typ. Låter tråkigt menmen.
Slutade tidigt igår och då åkte vi in till stan. *som vanligt*. Köpte en present till Ulrika som fyller år på mån. Måste köpa till Julia också!
Jaja, i helgen blir det väl mest plugg och lite annat. Inte så mycket alltså. Ganska lugnt.
Neä, nu ska jag gå se va metti och belli har för sig...
Pussar // M
Här kommer lite galna bilder från gårdagen. :P

Hahahah så sööta så

Äntligen fredag!

Godmorgon,
förlåt för dålig uppdatering.. Kom hem ungefär efter halv 5 från skolan för vi haden gympa och slutade typ 16.05 och sen var jag tvungen att byta om. Haha, på gympan iaf så skulle vi visa upp våran otroligt snygga dans.. Herregud. Fast det var tur att vi bara skulle visa upp den för klassen och inte för hela polaris. Sen skulle vi lära ut den också! Aja.,
Efter skolan gick jag hem me mysan och åt mellis och snacka om våra bekymmer och såå.. Sen satt vi vid datan och kolla lite.
jag är såå trött... -.- som vanligt..
Gick iaf och la mig halv 11 igår fast jag är fortfarande så hiimla trött!
Fast igentligen gör det inget att jag är så trött för det är ju fredag idaag! :D så jäkla skönt! Eller hur!?
Plugget slutar ungefär kl 13.25 och då ska jag nog dra in till stan me bästa tjejerna. (som vanligt..:P)
Ha en skön fredag och kväll,
pussar och kramar // M
Bild på Moa och mig någon gång.

Vill ha!

Nu är det ju för skjutton snart jul, som de flesta redan vet. Jag kan inte bärga mig! Ååå va jag längtar!
Jaja, juste däför har jag en lista, såklart. Här är några grejor som jag vill ha.

Man kan ju alltid hoppas...
Om en halvtimma börjar grey's anathomy och de ska jag se. Vi får se vad jag gör tills dess.
Pussar på er // M

Vill ha fredag!

heejsan :)
Sitter och försöker att titta ner i so boken fast de går då inte alls bra! faan, jag hatar plugg! fast nu är iaf det värsta över. Aja, har precis ätit yoghurt och nu sitter jag och stirrar in i dataskärmen.
har inte hänt något speciellt i dag. Bara att Johan och jag haft frigolitkrig. Vi gnugga in de i varandras hår så det knappt gick bort.
Jag längtar efter fredag! Orkar inte skolan just nu! Vill ha fredag! Bara för de så lägger jag in några bilder från i fredags.

Inte så bra bild men de e iaf Amandas och min hand. Älskar henne jättemycket!

Hahah, Inne hos Bella. Men grejen me den här bilden är att jag stor i fönstret!

Moa till vänster och jag till höger. Jag ser ut som en trött knarkare rent ut sagt!

Juste!! Har fått en ny jacka ju från hm. Den är jättefin men dock kan jag inte andvända den för den är lite för kall. Får bli min vårjacka. Inte så bra bild men nu ser ni ju iaf hur den ser ut.

mkt plugg

Halloj,:)
Goosh vilken kall dag! Jag hatar att gå upp på morgonen och frysa ihjäl! Det hade kommit ännu mer snö så jag frös ännu mer när vi pulsade till skolan.
Idag har jag haft matteprov! det gick väl ganska bra, det var en G kurs och en VG/MVG kurs. Jag svarade faktiskt på alla på G och typ 4 tal på VG/MVG. Aja, matte är verkligen inte mitt favorit ämne. Rättare sagt hatar jag det. Men men. Nu måste jag plugga till so-förhöret imorn som jag inte ens börjat på för jag fick reda på det igår. Så jaa,, vi får se hur det går. + att jag måste läsa i våran svenska bok som jag har typ 50 sidor kvar! :S Herregud! Hur ska jag hinna?
jaja, fick iaf en ny jacka idag. Vet inte hur jag ska beskriva den men den är iaf grå.
Bilderna funkar tyvär inte :/
Nu MÅSTE jag pluggaa!
Hare så bra iaf, Pussar // M

snöstorm

Förresten så är det så jääkla mkt snö ju! Säkert 3 dm + snöstorm! Kunde inte sova igår för den jäkla blåsten.
Ja haat snöö! Det är bara kallt, blött och tråkigt! Fast de är väldigt fint och mysigt.

pluugg

tjingeling, :)
Ska skriva et snabbt inlägg innan jag ska börja me pluggeet-.- Har matteprov imorn! Ååå, får ångest. Har inte ens ränkat klart och jag känner att jag inte kan allt! Aja, är iaf stolt att jag fick VG på so provet! Woho! trodde faktiskt inte det. Vi jobbade om Rysska revolutionen och de va verkligen huur tråkigt som helst! Fast det tycker jag om det mesta i so. Aja, ska plugga svenska, no, so och matte...
Ajaa, nu ska ja väl börja då, ha det så bra :)
Pussar // M

söndag = pluggdag

heej :)
Har just kommit hem från träningen. Gick sådär idag kan man säga. Jag var skiit trött och hade därför ganska ont i huvet som jag får när jag är trött. Idag blir det pluggpluggplugg för de behövs! Jag skulle gjort lite igår men inte en enda läxa blev gjord. Så därför blir det ganska mkt plugg idag.

Igår var en väldigt lugn och skön dag. Jag hade sovit hos Bella så jag kom väl hem ungefär vid 12. Sen åt jag lunch och tog det lugnt. Efter en stund ringde Ellen lite andfådd och undrade om hon fick komma över en stund de är såklart. Så hon kom hem hit. Vi drack te en stund och satt på mitt rum och snackade. Sen bestämde vi oss för att vi var väldigt sugn på att se en film så vi tog oss en prommis till ica. Vi hyrde ngn som hette typ "Love and other disasters" med brittany murphy. Inget jag rekommenderar. Den var ganska tråkig och ganska töntig och man hängde inte me ibland.
På kvällen var vi hos Bella. Det vara alla tjejer och några killar. De kanske inte var skiit kul för vi gjorde ju inte sådär jättemkt men jaja.
Nu ska jag dricka te och sen ska jag väl börja plugga då..-.- Kanske ska baka lussebullar sen! Går runt i mjukisbrallor och en stickad tröja. Riktigt skönt!
Ha en bra söndag,
Pussar // M

pluggpluggplugg...

hejsanhejsan!
Eller godmorgon kanske? Njae, lite sent..
Jag är iaf fortfarande morgontrött och kl är nästan 1! Har sovit hos Bella och det var såklart mysigt fast dagen efter så brukar man vara väldigt trött när man sovit hos henne, haha!
Det var bara jag som sovv hos henne. Ingen annan kunde för de skulle upp ganska tidigt och plugga -.- Jag måste erkänna att jag också måste göra det! Faan.. Jag har lust att åka till stan me kompisar ist! Fast vi har G/VG/MVG prov i matte på tisdag och jag kan inte allt så jag måste verkligen plugga! + att vi har en läsläxa tills på ons som jag alldrig kommer hinna med.

Igår kväll blev allt lite konstigt. Jag var iaf me bella matti nicole denise bissler carl k anton albin och senare kom simon b och ville. Vi var hemma hos nicole och det var väl trevligt.
   Btw så kanske vi behöver avlida våra kaniner. :( Okej, jag vet jag ar tröttnat på dom väldigt mycket och glömmer bort dom men avlida!? Vi ska se om någon vill ha dom men om ingen vill så måste vi avlida dom.. :'( Hemskt ju!
   Nääe, nu måste jag äta lunch och sen pluggapluggaplugga! -.-
pussar // M

Bilder från café 60 igår.

Jagveet, jag ser ur puckad ut!


äntligen fredaa!

heejsan :)
Äntligen fredag! fan va skönt! vad händer ikväll?
Jag ska iaf vara me kompisar och dra hem till denise och se på film:) ska bli mysigt.
Idag har jag varit i stan *som vanligt en fredag*. Jag köpte typ ingenting! En latte ungefär. Har inte råd att slösa pengar just nu. Har typ 400 kr att handla julklappar för.. :S Vet inte hur jag ska få ihop det men det ska funka.
Har tyvär inte tid att skriva just nu. Ska reda ut en stor tova i mitt jäkla hår och sen ska jag hitta ngt lämpligt att sätta på mig.
Men ha en härlig kväll,
Pussar // M

(Bild på jag och min käre syster, måste säga att jag älskar henne väldigt mycket. Tagen för väldigt länge sen!)

inte snö! :(

hejsan:)
Goosh vad jag är trött! Gick och la mig ganska sent igår efter att pratat i telefon en halvtimma.
Igår kväll var hemsk kan man säga. För det första så åkte vi skrodskor me skolan. Jag gjorde minst 3 vurpor och har nu ett stort jävla blåmärken på varje knä! För det andra så var jag barnvakt. (Det är i och för sig inte alls tråkigt). Det vara bara det att när jag satt med en av de som jag är barnvakt till i mitt knä så satt hon och gungade lite och jag var inte alls beredd när hon plötsligt kastade sig bak rakt på min näsa! Fyfan va ont det gjorde! Trodde seriöst att jag skulle få en stor blåtira! Och om jag hade fått det så skulle jag inte gått till skolan....
Det tredje var när jag skulle cykla hem och det hade börjat snöa... Min vanliga tur kan man ju då säga... det va skithalt överallt och jag höll på att ramla flera gånger. När jag tillslut kom in i porten så kom en gammal gubbe förbi och jag sa hej, och han kollade väldigt konstigt på mig. Aja, tänkte väl inte på va de kunde va. Men sen när jag kom in i hissen och kollade mig i spegeln så var man ju lagomt snygg! Mascaran hade runnit ner under ögonen och jag var blek och mitt hår låg blött och klistrat runt mitt annsikte. A, då kan man ju fatta att folk kollar lite. Haha! När jag kom hem så tog jag ett långt bad.
Näe, nu ska jag äta middag. Är jättehungrig! Sen ska jag nog pluggaa... Har matteprov nästa vecka och franskaprov om 2 veckor :S
(Imorn är det fredaag! Guuh va skönt! Den här veckan har ändå gott väldigt snabbt.)
Pussisar // M


20 nov

Sheeat! Det är ju för stjutton snart jullov! Sitter och tittar i min almanacka och det är om typ 5 veckor och 4 dagar! Woho! Jag måste verkligen ha pengar! E typ pank! Ska inte köpa något mer! *kommer alldrig kunna hålla mig!*
Jag tror att det komme att kännas som en väldigt lång tid tills dess men jag tror att de kommer gå fort iaf! :)


särjens drottning...

Åh, herregud..,. Nu börjar vintern på riktigt. Det snöar just nu! Skit mkt! Snö är inte riktigt min grej. Man blir bara blöt och kall! Okej.. Jag gillar att åka skidor, men jag hatar skridskor. På tal om skridskor så var min mentorsgrupp och en annan och åkte skridskor idag på eftermiddagen. Ni hade inte velat sätt mig... Jag lånade Davids skridskor som passade perfekt. Blev besviken på David att dem där jävla skridskorna satt perfekt... hade hällre suttit på särjen.
Aja.. När man skulle åka från ena kortsidan till den andra så skulle man bromsa, och det kan man säga att det inte gick så bra för mig.. :P Ramla rakt på knäna :( När jag tar av mig jeansen sen kommer jag säkert ha världens blåmärke.

Efter skolan åkte jag hem, åt en macka och sen var jag barnvakt tills nu. Fattar ni vilket helvete det var att cykla hem i snöovädret eller!? :O Min mascara rann ner långt under ögonen och det var nog därför en gubbe kollade lite konstigt på mig i trappuppgången.. :S
Ne, ska jag ta och byta om till myskläder, vi hörs :)
Pussar / M

sjukling

hejsan, :)
Idag har jag varit hemma hela dagen, väldigt skönt faktiskt. Huvudet är mkt bättre idag.
Jag vaknade av våran städerska som damsög precis utanför mitt rum.. -.-  Inte sådär jätteskönt. Det var lite pinsamt när jag skulle gå ut från mitt rum em snygg morgonfrilla och skit trött.
Jag har tillbringat hela dagen me att se på tv, käka sen frukost, se på en film, baka en sockerkaka ochs e en film till. Urskönt! 
Juste faan jag måste plugga lite.. :( Aja, de kan jag göra senare (säger alltid så).
jaja, nu ska ja sätta på en till film. Hm.. Vad blir de..? vi får se.
Ha en fortsatt skön dag Pussar / M


huvudvärk..

heejsan,
just nu går jag runt i mjuksibrallor och ett linne. Det är otroligt fult men så himla skönt! Jag har så himla ont i huvet och jag var tvungen att gå hem från skolan. Jag har liksom ont fram i pannan och chris sa att jag kanske är närsynt. Hoppas inte det! När jag kom hem la jag mig bara på soffan och titta på tv och sen somnade jag. Inte så länge dock men en stund. Sen åt jag lite mellis. Gjorde en smoothie som jag knappt fick i mig.
Ne, nu får jag bara mer ont i huvet av datan så jag ska gå och försöka få i mig en alvedon (räddaren i nöden) och se på tv.
Vi hörs ;) Puss / M

en hippie, en matilda och en manda

Juste! För ngn vecka sen så var vi hemma hos amanda efter skolan. Vi åt lite mellis och jag deppade... sen hade vi liksom inget att göra, ni vet, så då bestämde vi att vi skulle sminka mig. Haha, de va as kul, och sen kom vi på att jag skulle bli en hippie :P Fick på mig ett hippieband, en av amandas tunikor och bellas klackar så var jag hippie liksom!
Sen tog vi massa roliga bilder ungefär 130 bilder men mer än en fjärdedel var asfula....
här är ngr, :) sen ska jag hoppa i sängen,

trött som vanligt

hello på er:)
faaan vilken jobbitg morgon! Jag var tvungen att sätta kl på halv 8 för att jag skulle komma upp 8 och jag sov hos sanne som nästan vägrade att gå upp! Aja, ungefär kvart i 9 började jag åka hem för min träning börjar kl 10! Jag hatar att ha träning tidigt på söndagsmornar!
Aja, jag klarade av att träna som jag faktiskt inte trodde att jag skulle för jag var så himla trött för kvällen inna hade sanne och jag tagit nattprommis hem från ålsten :S haha vi följde ngr kompisar hem me 12:an och sen när vi skulle hem så gick den inte längre! Vi var liksom tvungna att gåå till alvik... -.- typi´skt min tur när ma e sådär trött.. Mysak fick sig iaf en ordentlig promenad. :P Lite tur hade jag iaf som lånade sannes månskor :P
Det var iaf en kul kväll, + lite träning och när vi gick där i ganska hög fart faktiskt sa sanne: jaa.. Det här blir ngt att skriva om i bloggen... x)
Idag har ja varit på ikea me mamsi. Hon fick ett ryck och jag var ju tvungen att följa me. Vi köpte massa småsaker och två stora mattor som knappt fick plats i hissen..
Iaf, på ikea fick jag sån jääkla huvudvärk och sen när vi kom hem mådde jag riktigt illa :S Jag har afktiskt ingen aning om varför.. kanske ska stanna hemma imorn, *sköönt*. :)
men ha de så bra så länge Puss // M

halvstressig lördag

heej igen,
Idag har varit en ganska stressig dag tycker jag. Vaknade liksom halv 11! Brukar aldrig sova så länge. Bella sov hos mig. Igår kväll när vi kom hem satte vi på "P.S I love you". Jag somnade som vanligt i soffan. Asso jag kan verkligen aldrig hålla mig vaken till en film! (Om det är på kvällen.) Aja, den va bra men ganska konstig i början. Det var som att filmen började med slutet. Vi stängde av efter halva filmen för jag somnade och bella ville inte itta och se själv så vi gick och la oss och somnade direkt. Iaf. På morgonen gjorde vi jättegod fgrukost me pannkakor, te, smoothie mm. Sen skulle Bella på tennis och mamsen och jag skulel till stan för de börjar verkligen bli akut på vinter skor!
   Jag fattar inte att jag kunde hitta ett par så snabbt! Men de gjorde jag iaf. På bianco i souk gallerian.
Ett par helt vanliga svarta (som jag ville) som var varma. Man kan ha dem till exakt allting.

Ikväll ska jag träffa kompisar och vi får se vad vi ska hitta på. Imorn ska jag träna (behövs) och plugga (behövs också)
Ha en bra lördagskväll :) Puss // M


fredagskväll den 14 nov

tjingeling!
Idag är jag sådär jobbigt trött. Kommer va skit trött ikväll men de får ordna sig. Jag får väl pigga upp mig me ngt. Ikväll ska jag träffa tjejerna och ha lite trevligt, sen skulle vi sova hos ngn. Vi får se vem de blir ;)
Guuud så skönt me fredag! Eller hur!? den här veckan har verkligen gått jättesnabbt! ÅÅ ska bara njuta hela helgen!
Imorn ska jag och mamsen åka och köpa skor, behöver verkligen nya!
nepp, nu ska jag ringa bellis, ha en bra kväll ;)
Puss / M
Jag köpte ju en ny foundation (akut!) på hm för bara 98 kr på rean. Okej, lite sent ute men den var verkligen ett riktigt fynd! Den är iaf jättebra!


torsdag 14/15 nov


tudulu, :)
Vilken skön dag det har varit igeen! Det har varit en lugn skoldag. Eller skoldag och skoldag. Vi var på teater på morgonen och sen åkta jag och sanne hem till mig och gjorde smoothies och en macka ^^ mumsigt!
Sen hade vi en timmas onödig lektion -.- så vi sluta kl 2. Jag satt kvar och snacka me kompisar en stund och sen börja jag åka hem.
Jag hade beställt en jacka från hm som hade kommit men nej. Den satt liksom inte bra på mig. ´(men den var väldigt fin) Så jag har beställt en annan grå jättefin jacka och därför var jag uppe i v-by och lämnade tillbaka den.  Är rädd att den andra jackan inte ska sitta så bra men jag vet inte.. vi får se. ;)

Jag har bestämt mig för att färga håret lite mörkare. Har liksom fått en utväxt, okej den syns inte så mkt, men iaf! + att till hösten/vintern vill jag ha lite mörkare. Funderar lite på vilken..hm.. Nån fin höstfärg.

Är de ngt bra på tv ikväll, nepp... det är aldrig de på torsdagar! :( Du är vad du äter eller mitt i naturen liksom!? höhöö..
Aja, får väl titta på antikrundan.. *inte*
ska sappa runt på lite kanaler och så får vi se men ha en fortsatt trevlig kväll,
Puss / M

PS. De e fan redan fredag imorn! :O veckorna går så himla fort!!


lussebullar:)

Snart är det jul och de betyder.... Lussebullaar!
Lussebullar är faktiskt min absoluta favorit! Älskar det! Tänk er vad mysigt att sitta där under en filt me en varm lussebulle! De ska bli baka av i jul för min del iaf! :)

krongligt me konfirmation

Ååh, gu vilken skön dag det har varit. Eller speciellt efter skolan. I skolan var det väl sådär kan man säga. Hade matte HELA dagen! :O fattar inte att jag själv klarade de! + att det var fördjupning! Vi har sån otroligt dålig lärare och jag lärde mig ingenting! Aja, efter skolan skulle jag göra ngt me kompisar men de åkte tills atn för de slutade en timma tidigare än mig så jag kom dit efter. Mötte upp dem på mc och så åt vi lite mellis.
Jag hade ju då akut behov av en ny foundation för min var verkligen heelt slut. Så jag köpte en på rean. Mamma vägrade betala en som bar kostade 98 spenn men hon betala iaf helften -.-
Efter de så åkte jag hem till Moa och åt. Sen satt vi och gapskrattade till en väldigt rolig grej framför datan..:P
Just nu håller jag på att kolla konfirmation. Ska göra det me tjejerna. Först var vi helt inställda på ett läger och så som lät jättebra men sen när vi ringde och pratade me dem så var det bara tjejer som hade anmält sig. Fan va tråkigt liksom! Så nu håller vi på att fixa in oss på ett i matteus kyrka. De e iaf ngr killar :P Det är krongligt att hitta rätt..
Nu ska jag gå och ringa ngr samtal tror jag :S
pussipuss / M

Bella köpte ett par skiit snygga höga svarta byxor från gina tricot
Vill också ha snygg rumpaa!


vanlig tisdag

heejsan, är trött som vanligt. Har ju haft´franska hela dagen så jag e helst slut i huvudet..
Vi slutade ungefär 4 och då satt My och jag i ungefär en timma och pratade i skolan. Sen började jag gå ut mot min cykel men när jag såg den där i regnet och jag frös som fan så bestämde jag mig för tunnelbanan ist. Den såg inte sådär jätte inbjudande ut.
Nu har jag precis ätit en macka och ska snart byta om. Ska och träna. De ska bli skönt tror jag men just nu så orkar jag verkligen inte.. aja.
Bilder på Mysan i regnet. :)


suuris!

dör långsamt inifrån

heej,
Idag har varit en ganska bra dag. speciellt skön. Vi har inga läxor, så himla skönt! Har spelat volleyboll hela dagen. Imorn ska jag ha franska hela dagen. Det kommer nog att bli ganska svårt men aja. Hur har eran måndag varit?

Jag tror seriöst att jag håller på att dö. Jag kommer att frömultna och ruttna inifrån. Jag tänker på en grej hela tiden som ta kol på mig. Jag har dåligt samvete och känner mig nere. Va fan ska jag göra!? Eller. Jag vet vad jag ska göra. Jag vågar bara inte. Men det ska hända!

Efter skolan idag gick jag hem till Amanda med tjejerna. Det var skönt. Vi satt och pratade en lång stund. Sen hade vi inte så mkt att göra och då så skulle alla sminka mig. Haha, hade värsta spacklet och ett hippieband och ngn tunika. Kommer bilder senare.

Nu ska jag ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt. Jag är skit trött för jag kunde verkligen inte somna.
Vi hörs Pussar / M

Lugn helg

heejsan, :)
juste idag var det fars dag. Någon som köpte ngt fint till sin far :P
Iaf, dagen för mig har varit väldigt lugn (som tur var). Jag tränade på morgonen och sen åkte jag hem och gjorde smarriga pannkakor. Sen "var det meningen" att jag skulle bara ha en lugn hemmadag och bara ta det lugnt. Hade faktiskt tänkt att måla naglarna höhö :P Men nej. Amanda ringde och frågade om jag ville hänga me in till stan för hon skulle köpa present till sin syrra. Och vem motstår ju inte de? Juste. Jag. Klart jag ville följa me henne. Så jag gjorde de. De va jättemysigt. Vi tog de bara lugnt, gick runt och tittade. Mandis köpte ett par pilgrim örhängen till syrran. Jag köpte ingenting, måste verkligen spara pengar. Sen efter en stund gick vi och satte oss på espresso house och tog varsin latte. Vi satt där i säkert 45 min och pratade om jättemkt bra saker. Det är alltid skönt att prata me henne. Sen åkte vi hem.
Jag var hos papsi en stund efter maten och gav hnm en badbomb och drack te :P
Igår var jag i stan också me ellen. De va också mysigt. Då köpte jag ett par skor från urban outfitters på rean. Kommer nog bild snart. Jag vaknade hos henne me Moa, Bella, Sanne. Sanne hade satt klocken så vi alla vaknade och inte kunde somna om. Vi gick upp och åt en långfrukost.
Igår kväll var jag hos Helena och såg på film och i fredags kväll var vi typ 20 pers hos Hampus och tittade på en skiit äcklig skräckfilm utan ljud :S
Jaa, det var min helg. Hur har eran varit? :)
Ska draa, hare så bra,
Puss / M

har saknat henne!

helluu, :)
goosh vad trött jag är! kan man säga som vanligt? Har varit en låång dag.. Slutade kl 4 :( med gympa.. haha, vi skulle göra en egen dans.. våran är så jävla bra! *not* verkligen inte.. x) Jaa, de har inte hänt så mkt spännande idag. Men imorn är det ju fredag! Guuh va veckorna går fort! Och det är ju bara 48 dagar kvar till julafton! :D
   Längtaar tills imorn! Så hiimla skönt me helg, och på lördag kommer mamsen hem från new york och då ha hon köpt en parfym och lite grejer till mig, yes! Händer det ngt roligt i helgen då?
  Justee! I förrgår kom Amanda hem från japan! Å goosh vad jag har saknat henne! Hon var där heela höstlovet så vi har verkligen saknat henne! Men igår träffade jag iaf henne och hon fick väärldens bamse kram! Och det hände en lite läskig sak me henne på måndagen i skolan som inte var så kul och alla blev oroliga, men de e bra nu. Hon ska veta att hon betyder oerhört mkt för mig! (alla andra tjejerna också). Hon är en men hon ska verkligen veta det! Har saknat henne som fan! :')
Näee, nu ska jag packa lite grejer, ska till mamsen imorn så vi hörs senare ;)
Puss / M

<Jag och Amanda älskling>

-

Heejsan, :)
har kännt som en väldigt konstig dag idag känns det som. Jag vet inte varför. Efter skolan var jag barnvakt 3 timmar ungefär och kom hem halv sju. Efter de har jag bara sett på tv typ. Skulle nog behöva plugga matte lite men jag orkar verkligen inte..
   Fan.. bråkar me pappa. Hatar de. Ibland kan han va så himla dum så att ja fan blir trött. Får huvudvärk. Ååå, allt är piss! Orkar inte skriva mer nu.
Måste gå nu men hare bätte än mig iaf.
Puss / M

behöver nytt!

tjännaa, :)
åå vad jag är hungrig! :S Har inte ätit en så fiberrik lunch kan man säga.. De blev pasta. Hade först tänkt att göra köttbullar också men så hade vi inte dee.. och då hade vi redan gjort pastan.. de va lite äckligt. Pasta med salt liksom.
Jag åt hemma för vi hade ju halv hemstudiedag. Så himla skönt och vi började kl 12.50! :) Så vi tog det lugnt och pluggade lite. Sen bara för att vi hade all tid i världen så kom vi nästan försent. Vi fick cykla på våra punkterade cyklar som dårar.
Aja, kom iaf preciis i tid. ;)
men guud vad jag behöver kläder har jag märkt! Måste verkligen ut och shoppa fast jag får nästan klara mig me de kläder jag har för jag är typ nästan pank och jag behöver pengar till julklappar och present till mamma, julia och ulrika.

Tänk om man hade råd me allt det här! De kunde man ju önska..


Man kan ju alltså säga att ja behöver lite allt möjligt nytt, men nu ska ja dra och käka,
vi hörs pussar/ M

jobbigt..

japp. Då var de skola igen då. :( Hur har eran första dag varit?
De har kännts helt som vanligt typ. inget speciellt. Och imorn har vi halv hemstudiedag så vi börjar 12.50! Så jääkla skönt! Fast den tid man har måste andvändas! Jag måste verkligen plugga! Vi har ganska mkt läxor och jag orkar inte göra allting imorn. Jag ska iaf sova lite längre men måste nog tyvär ställa klockan..-.-
aja, ikväll ska ja kankse se på film me kompisar, vi får väl se.
Jag har faktiskt lite panikångest sådär. De e inte kul. Brukar inte ni också få det? Att man verkligen inte vet vad man ska välja, åt vilket håll liksom, för man vet inte hur det kommer att bli i framtiden. Så känner iaf jag just nu.
Men hörni, nu ska jag nog sätta igång me plugget.. orkar verkligen intee..!
vi hörs, pussar / M


bild

"Skiiit snygg" bild på mig och sanne från i fredags i hennes soffa när vi va lite flummiga.. :P

saknar!

Måste bara säga att jag älskar den här bilden! Den väcker många minnen även fast de inte alls var länge sen.
De var på skolavslutningen i somras och de ösregnade. Det är amanda, som är i japan och som jag saknar innerligt mkt!, och så jag då.

Tog den från sannes blogg: jaghetersannu.blogg.se

och så börjar allt igen..

Såå, :)
Nu är jag hemma igen. Var hos mina kusiner. Eller rättare sagt så var jag hemma hos mig fast hos mamma. De bor igentligen i göteborg men har bott hos oss nu sen i torsdags.
Jaa, vad ska alla hitta på idag? Mitt svar på den fårgan är att plugga.. -.- Har verkligen haft en läxfri vecka. Så skönt! Men ja, nu är det bara att köra igång igen. De var tur att jag hade träning ganska tidigt i morse. Så att man "vänjer" sig lite grann iaf. Annars kommer jag aldrig upp imorn. Orkar inte ens tänka att plugget börjar imorn. När man klagar över plugget för pappa säger han bara: Men tänk att du får träffa alla kompisar.. Men liksom.. Jag har ju träffat dem hela lovet typ! goosh!
   Nu ska ja iaf lägga på ett snabbt lager genomskinligt lack på naglarna sen ska jag sätta igång me plugget..

Lycka till me plugget imorn, alla! Ha en skön dag
Puss / m

kortis

tjululu, :)
Dagen har hittils börjat skönt. Har tränat och de gick bra.
Hinner inte alls skriva långt nu för jag måste rusa. Ska över till mina kusiner och käka lunch. Skriver senare.
Ha en fortsatt skön dag! Puss / M

RSS 2.0