zaciie

hejsan hoppsan,
jag har inte orkat skriva i helgen, har haft fullt upp om ni undrar.
jaa, vad har jag gjort i helgen? hmm... i fredags var jag med tjejerna och vi träffade ngr andra som jag har berättat. I lördags var vaknade jag hos ellen, och efter en stund åkte jag hem och då åkte jag me Ulrika till v-by, hon skulle köpa skor och då passade jag på att köpa ngr bas tröjor. På tal om baströjor så hade jag på mig en idag och så glömde jag ta bort lappeen... xD piinsamt... aja, iaf sen skulle jag träffa oskar men vi hann inte och i söndags var jag på grönalund, haha. det var inte så jättekul men dt var okej. Jag var nästan tvungen att följa me ulrika för det var ngn himla dag och dom hade hyrt hela grönan och då skulle hon stå i ett tält och "jobba". Om inte jag hade fölljt med skulle inte julia och då skulle inte david och så (småsyskon).
   Vet ni vem jag såg i söndags som man inte gör varje dag då!? ZAC EFRON! på vägen hem från grönan skulle vi släppa julia vid hötorget för hon skulle gå på premiären för "high school musical 3" och då skulle Vanessa och zac komma dit. Han är så jävla snygg, asso de e verkligen sant! Han kom ut där på röda mattan och ja. Vad kan man mer säga. jag stod utanför glasrutan och blev mos. haha, alla bankade och skrek som fan. xD
Aja, idag har iaf varit en bra dag, men jag skulle träffat oskar idag men jag behövde verkligen plugga. Har franskaprov på ons och himla engelska glosor tills imorn..-.-

godmorgon

heejsan,
har just vaknat hos ellen och är skit hungrig! :S Vi hade as kul igår. Det var jag Ellen, Moa, bella och Amanda som skulle möta Helena, Sanne, Anton, Bissler, Ks och Wille och kanske ngn mer. Sanne hade me sin vattenpipa och vi satt på våran gamla skolgård under ett litet tak och sen hände lite grejer men de va iaf as kul. Och sen fick jag skiit ont i mina fötter för jag gick runt i klackskor och vi hade sprungit runt. Senare på kvällen åkte vi hem till Ellen, och skull sova. Amanda åkte hem för hon orkade inte och då var det jag, Moa, Bella och Ellen.
Nu ska vi gå upp och göra våfflor! ska bli mysigt. Idag kanske jag ska träffa Oskar och sen vet jag inte, typ ta det lugnt.
Hoppas ni får det lik bra som jaag.
puss / m
(En bild från espresso house i stan igår.)


koorv

Hejsan hoppsan,
Idag är jag inte så glad. Jag har verkligen tjatat på mamsen om ett par as snygga skor men bara för att de är lite tunn sula så får jag dom inte!  + att hon tycker dom e för damiga!? Herregud hon har kollat på dom en gång! åå... Jag köpte ett par andra i förrgår, dom var också snygga men kändes inte rätt bara. Så jag var och lämnade tillbaka dom idag. Jaa, jakten på nya höst skor går vidare... alla har typ hittat ett par som de spanar in eller har köpt men jag har inte hittat ngr. eller jag kan lika gärna ge upp hoppet på dom nu.
   Iallafall jag, wille och nicole körde korv idag. :D Jag låg underst sen wille och sist nicole. Hahah, de va kuligt men jag blev platt när alla reste sig upp.



´
Nu måste jag pluggaaa-.- franska glosor och jag kan intee!:( aja, önska mig lycka till! :)
puuss / m







tråkig lördagkväll

heejsan,
Idag har varit en jätteskön dag faktiskt. I morse vaknade jag kl halv 8 för ellen skulle upp och spela match :P
Då gick moa och matti igång och börja typ vara "högljudda" dom också. Jag vaknade typ en halvtimma efter. Vi såsade hela morgonen och de va jättesköönt. Vi va uppe sent igår och på kvällen hgade vi träffat lite kompisar och varit hos helena och så. De va mysigt men sen när alla kom hem till mig så satte de "konstiga" humöret igång.. Jag låg utstäckt på golvet medans alla drog upp mig på en pilatusboll :S de va fett kul men ja va typ helt borta för jag var trött som vanligt. sen la de ner mnig på golvet och så la de filtar över mitt huve och rita ögon på min haka! xD låter skiit töntit men jag var så jäkla trött så ja vet inte vad ja sa! sa ja prata på och höll på. På morgonen såg vi på mr and mrs smith xD och körde graven. (om ni vet vad det är). hhahah! först låg bella på madrassen på golvet och då började vi lägga på alla täcken och kuddar på henne och sen satte vi oss på henne! Sen fick jag ligga underst... sen efter ett tag började alla åka hem och då stannade bella och vi åt pannkakor! muums!
   Igår va vi i alla fall i gamla stan, vette fan va vi gjorde där, sen gick vi till götgatan och sen till t-centralen och runt lite där.
Vi tog lite konstiga kort men jaja:)
Nu ska jag ta det luugnt och vet inte riktigt men aja, skriver imorn puss / m


Godmorgon

Godmorgon,
Och gissa varför jag sitter och skriver den här tiden på dan då, i vanliga fall skulle jag suttit på ngn tråkig lektoin och varit trött men just idag har vi ledigt! :D så himla skööönt! Men det var bara för att vi gick i skolan i lördags. Ja, Jaghar precis ätit frukost och jag sitter och såsar och fixar vid datan. Igentligen skulle jag rensa min garderåb hade jag tänkt men jag orkar faktiskt inte. Vad ska jag rensa ut liksom? Jag suger på att slänga kläder. Man vill ha kvar alla som ett plagg för vajer minne. Det är verkligen så. Det här gröna linnet som jag typ köpte i femman och alldrig haft på mig sen dess ger  mig minnet just den sommaren + att jag tänker på amanda när jags er det. För hon sa alltid att hon tyckte det var så fint.

(Mycke finare på)
Och t.ex den här blusen ger mig minnen om denise för hon sa också att den va fin och så tänker jag på hur svettigt det var att ha å sig den! Fast den här köpte jag i sommras så den tänker jag inte slänga!

Aja man får i alla fall minnen av kläder så äre!
Idag ska nog jag och tjejerna åka till stan och shoppa lite ^^ sen ska vi sova hos ngn. Det är så skönt med extra lång helg. Hoppas ni får det lika mysigt som jag
puss / m


mmmm...

Idag har vi halv hemstudie dag, alltså ska vi plugga hemma halva dagen. De var bara franska och idrott så de gick snabbt. Men den lyxen hade då inte jag... Jag satte kl på 7! jo för jag var tvungen att dutscha på morgonen och vi bor i nybyggda lägenheter som dom håller på och fixar me hela tiden. Därför stängde dom av varmvattndet från halv 8 och hela dagen! så ja gick upp och duschade, fönade håret och sen gick jag och la mig en timme till! haha de va skönta att sova en stund till. Nu sitter jag i pyjamas och äter "lunch". De blev blåbär och hallon smoothie och macka idag :P Jag älskar verkligen smoothie! Man kan äta det när som helst och de e inte särskilt onyttigt!
Här kommer två jättegoda recept :
min egen XD:
1 banan
Vanilj yoghur
Frysta mangobitar
Häll ihop tillräckligt mkt så att den inte blir för rinnig.

3 dl mild naturell yoghurt 
1 dl kallt vatten
1/2 tsk kardemumma
2 bananer
2-4 msk socker
 muummss! :D puss / m

pluggpluggplugg...

tjoosan,
igår var jag på shoppingrunda på götgatan och runt där me ellen oc amanda. De va mysigt men vi va inte där så långe för va tvungna att åka hem och plugg-.-  Jag köpte en as skön "tjocktröja" (stickad) mörkblå me ngt mönster på. Fin och skön var den iaf. Köpte en bh och svarta strumpbyxor också.
På tal om plugg så har vi skiit mkt läxor och prov! det säger jag typ hela tiden men det är verklige så hela tiden också! Tills imorgon har vi massa franska läxa, 37 engelska glosor:O, + matte prov! så jag har typ pluggat ihjäl mig hela eftermiddagen. Som tur var så gick iaf jag och mamsen upp till v-by och skulle kolla efter skor men hitta inga. Elr jag hitta ett par ganska fina men mamma bah: de e så liten sula! du kmr att frysa ihjäl!
Okej, de var ett par "plastskor" kan man säga. Hela skon var av plast men ialla fall! I sänna fall kan man ju köpa två dåliga och byta lite:P eller ett par dåliga och ett par "rejäla" som mamma kallar det., :P De kom iaf från Din Sko (skit dålig kvalite där, men vem bryr sig!?) och kosta typ 399:-. Ingenting typ... :(
Idag började vi kl 9, sköönt, slutade typ 15.30 sen åkte ja bara hem. Tråkig da men vafan, så får de bli ibland när man verkligen behöver plugga. Fast först städade jag mitt  rum och sen gick ja in på datan och sen pluggade jag. Jag kan faktiskt franska, engelska och matte läxan! Woho!
Nu ska jag borsta tänderna och så. Skriver imorgon tror jag.
Håll ut till dess,
puss/ M

Pannkakor

heej,
Nu sitter jag och emma hemma och såsar. De e sköönt, vi har precis gjort väärldens godaste pannkakor! Me blåbärssylt! Så nu är vi iaf proppmätta. Idag har jag gått i skolan 3 timmar-.- men de var det värt för nästa fredag får vi ledigt.
  Vi har jättemkt läxor så imorn måste jag plugga. Vi har G-test i NO, G-test i Matte Franska glosor, engelska gloosor och lite annat. Idag har varit en sån där trött dag. Jag har kännt mig typ irriterad på allt och alla. Vill inte det men idag blev det så. senare kanske jag ska träffa oskar:) ska bli kul, men hoppas ja inte blir smittat av hnm. Han e as förkyld och ont i halsen.
såhär goda va iaf våra pannkakor:) :

  
Emmisen:)


akut nya höst kläder!

godmorgon:)
Nu har jag precis gjort mig färdig och så ska väl snart emma komma upp och så ska vi gåå;)
Vi har SO-prov idag!! :S jag har pluggat as mkt tills ja somna igår kväll.. men det blir som  en belöning att vi slutar halv två och sen ska vi dra in till stan. Det var ganska länge sen jag var där känner jag. Jag har bara inte haft id. Vi har haft så mkt läxor :(
jag ska iaf kolla efter massor me nya höst kläder, skor, en sjal, en stor kofta och lite annat.  vi tar säkert en fika och vi har mkt att prata om för jag moa ellen amanda bella emma och matti har typ inte gjort ngt på väldigt länge känns det som.
Det ska bli mysigt. men nu måsta jag packa ner de sista grejorna (ska till mamsi idag).
Hoppas ni får en lika skön dag som jag, pussar / m

plugg...

heejsvejs,
de har varit en låång dag idag. slutade fyra. igentligen borde jag plugga till so provet imorn, men jag ska göra det snart. :P Capella har äntliogen kommit hem från utö och jag hade läängtat as mkt efter mandis mois ellen och bellaa!
de fick en bamse kram och en stoor puss! :D
Nu måste jag faktikst pluggaaa...
pussisar / m

längtar tillbaks!

Hejsan,
Hinner inte skriva alls långt nu för jag ska träna och plugga... har SO prov på fredag. -.- Orkar inte. i har aas mkt läxor :(
Och nu blir jag bara surare för att det börjar bli höst och kallt:( det är liksom höst nu! Det var sommar för ngr veckor sen! På tal om det s saknar jag sommaren jättejätte mkt!

Min födelsedags tårtaa, från emma och sanne.
halva utan grädde till mig! (saknaar)
Nej nu måste jag verkligen plugga!!

skriver kanske sen, puss / m


tröttis..,

hejsan,
Guuud vad jag är trött idag! Jag har faktiskt sovit heela natten men vet ni vad jag har märkt? Det är svårare att gå upp på morgonen om du har gått och lagt dig tidigt!
Snacka i telefon hela kvällen.. och gjorde lite läxor:P Aja, nu ska jag gå och sminka mig och föna håret ;)
Idag har jag på mig typ en svart beige blommig tunika :S och ett svart långt linne under och svarta leggins. Inte så märkvärdigt men tunikan är faktiskt jättefin. Jag låna den av Moa ^^
Skriver mer sen
puss / m

Utö08

Godmorgon:)
Jag har inte skrivit på ngr dagar nu men det var för at ja va ju på Utö me alla 8:or. De va as kul fast de va så jäävla mkt mygg! Alla fick typ damp! Aja, vi kom dit i onsdags och kom hem i fredags. På torsdan hade vi lektioner-.- för svenska, no, paddla kajak, och sen so. herregud vad jag skratta när Hugo ramla i! Ja, jag blev inte särskilt förvånad över att just han ramla i. De såg så himla roligt ut när han låg där i vattnet och nästan grät för det var så kallt. Stefan kom iaf och hjälpte honom att få ut allt vatten och sen fick Hugo hala sig upp i den!
Ja, det finns inte så mkt annat att säga. Ni vet väl hur tälta med klassen går till ungefär. Uppe hela natten fast vi skulle va tysta kl 11. Jag bada! Vi satt vi lägeräld och sånt. De va mysigt men det skulle varit hundra gånger bättre om inte alla mygg var där!
Här kmr ngr bilder från utö det blev inte så många.







bild

det här var den ända bilden som vi fick tag på från i lördags alla andra var hämska! Jag typ skrek på alla bilder! Då kan ni tänka er hur dom såg ut.
här är iaf bella och jag vid "svampen". Bella var absolut tvungen att ha en bild därifrån.

allla ha växt som tusan under sommarn. Eller så äre jag som blir kortare...


(a)

Kanske hinner skriva ett inlägg imorgon bitti, kanske inte för den delen.
Det kmr iaf bilder efter Utö

PUSS / M

PS. Sanne har fått en huund! Måste kolla på den. det var typ en blabla nakenhund med hår :S<333333

utö imorn

Tjoho ;)
Just nu springer jag runt, försöker att hitta allti tills imorn (UTÖ). Kmr bli fett kul, men så jäävla kallt! :S Jag ska fan ha me mina duntofflor (smurfskor).

haha, favoriter! Röda me vita hjärtan^^
vad ska man mer packa? Hmm....
Jag skriver en lista öer allt. Kanske kmr på ngt mer;) :

- Varm sovsäck!
- Liggunderlag
- Varma kläder (underställ! smurfskor, fleece mm.)
- Ipod, mobil
- Mat, godis
- schampo,balsam
- handduk
- bikini (kmr antagligen ej andvändas)
- papper och penna
- tandborste ansikts tvätt mm
Sen massa onödiga grejer...:)
japp. Men när jag åker dit ska jag nog ha på mig jeans, slapptröja och kanske gummistövlar.
jaa, det var väl inte så mkt mer. Har inte gjort så mkt idag, :P
aja, orkar inte skriva meer
puss / m

plattång!

Hejsan hoppsan!
Idag har jag verkligen varit skiit trött! (somna i  emmas knä på bussen) Det har varit halv hemstudiedag idag! *sköönt* så vi sluta typ 12. Jag och emma åt lunch i skolan och sen åkte vi hem till henne och hämta ett kvitto, sen åkte vi till v-by. Jag var tvungen att köpa ett par jeans. Skulle köpt en kofta också men ångra mig. På dan hade jag iaf en jättefin blommig blus som ja lånade av Moa.
   På morgonen när jag skulle göra mig i årdning och skulle platta håret så upptäckte jag att plattången var kvarglömd hos Ellen. PANIK. Jag visste inte vad jag skulle göra med håret! Ingen plattång ingen Märta! Jag fick iaf gå till skolan utan plattat hår. Det gick bra men obekvämt! Det fick gå! Jag fick iaf den av Ellen i skolan.

plattång med keramikplattor, min lilla älskling


RSS 2.0