slagg hos Ellen

tjululu!:)
Ja, jag vaknade (elr rättare sagt satte klockan) hos Ellen halv 9 för jag skulle iväg och träna. Vi va ju på nrj igår och fy fan va trött jag var i morse! De va ganska kul, inte såhär as kul men okej. Fast det var bäst i slutet när vi stog i mitten av hela publiken och dansa:P På vägen hem fick jag iallafall skit ont i magen och ag frös som en gris! Jag hade bara shorts på mig och det var inte varmt kan man säga... Jag hade som tur var med mig ett par jeans. Jag frös så mkt att jag var tvungen att byta om. Och det gjorde jag i nån trappuppgång och alla tjejer stod fö och as garva när massa folk gick förbi.. Sen råkade jag hälle ut halva moas milk shake på den trappan. Jag skulle hoppa upp på trappan och på samma gång skulle moa också de. Ja, och ni kanske förstår vad som hände.. Hon och jag kockade me våra huvun och jag fick världens bula! Iaf, hon atppa ut sin shake på trappan och halva flög ut. Det blev ett jävla liv och hon blev "as sur"... jaja, hon fick ta av min.
   På tunnelbanan hem blev det skiit pinsamt när vi tillslut fattade att Kristoffer från idol satt i samma fyrkant som oss. Det det pinsammaste var att jag satt bredvid hnm och fattade ingenting! Ellen, Amanda och Bella satt mitt i mot ihopklämda och vi aas garva hela vägen hem. Asso, mitt garv hördes över hela vagnen! (jag skrattar högst, kan man säga.) Stackars Kristoffer! (som försökte sova...)
   Aja, det ar iaf kul och ja blev jättetrött när vi alla hade kraschlandat i Ellens bäddsoffa. Vi satte på en  film men stängde av efter halva för hälften av oss sov typ.
   Idag har jag inte gjort så mkt. Tränat på morgonen, pluggat och varit i v-by en snabbis me min halvmamma. Hitta ingenting, eller, jag hittade ngt som jag ska köpa om ngr dagar. De var typ ett par slitna jeans och en grå kofta.
Nu ska jag gå ner i köket och fixa middag, sen måsta jag verkligen plugga lite till-.-

pusokram / m

Jag måste bara säga en till sak.
Emma, om du läser det här (hoppas att du gör) så vill jag bara säga att du är en av mina bästa kompisar. Himla synd att du inte kunde komma mer igår! Saknar dig mitt hjärta! Älskar dej gumman!<3333333

Gammal bild Emma<3Märta

Godmorgon

hejsan hoppsan
har just vaknat och är aas trött. Nu börjar en ganska fullspäckad helg. Nu ska jag iaf bara vara hemma och ta det lungt ett tag  men sen, kl 1 typ så ska jg Nicole och Mysan Åka till citygross och handla mat till utö resan x)
När vi är färdiga, blir väl ungefär kl 3/4 så ska jag ringa Ellen och Bella och kanske träffa dom ett tag och senare ikväll ska vi till NRJ. Då ska vi sova hos ellen. På söndag morgon ska jag och träna, sen ska jag ut och springa och efter de måste jag plugga-.- Vi har as mkt prov och läxor... Sen var den helgen slut:(
Nu måste jag gå ner och äta frukost. Det blir nog det vanliga. vanilj yoghurt och en macka;)
puss / m
(här kmr lite muppiga bilder från veckan:p)

goodis...

Heejsan,
Guuud vad jag har varit godissugen idag! Det är inte varje dag men just idag var en sån dag. Mina favoritar är såklart lakris. Det är såå mysigt att sitta här vid datan och käka goodis^^
Idag slutade vi halv två, skööönt då åkte vi med ngr kompisar till stan, de flesta skulle se på bio (get smart tror ja den hette) men jag och frida gick och köpte godis medan Denise och sanne skulle va nyttiga och gå till hötorget och äta frukt. Det hände lite strul me pappsen "igen" men det är uträtt.
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. kanske hyra en film? Ngt bra förslag?
aja, nu måsta jag kolla vad det är på tv och  sen ska jag packa upp lite grejer jag hade me från mammsen.
(Imorn blir de NRJ, hör av er om ni vill träffas)
PUSS / M

?

Heej, allihopa!
Det har varit en bra dag idag men ändå ganska dålig.. Allt har varit bra förutom en grej. En person. Jag fick typ damp. Fy faan va ja fick damp. aja, i alla fall. Nu har jag fått ut det och nu vet ni det.:P Idag har vi haft en as låång dag... Slutade fyra och skulle träffat Oskar och Macki men Max va sjuk och oskar skulle på träning tydligen. Imorgon ska vi af träffa dom.
   På gympan idag så skulle vi ha tält resning. Alla som hade tält hade med sig sitt och vi har det största! *stoolt* Elr, rättare sagt Nicole har det största:P Typ två ruum:D Vi är fya st. Nicole, Mysan, jag och madde. Alla kmr komma till oss!
   På lördag blir de NRJ me tjejornaa! Woho! Sen ska vi åka hem och sova hos ellen! Fett kuligt! Där ska vi också träffa kompisar.
Vi kanske ses dåå;) puuss / m

skönaste kvällen

helluu allihopa:)
ja har inte skrivit på ngr dagar nu men jag har faktiskt inte orkat.. :P de har varit typ samma sak varje dag.. upp tidigt skola hem plugga / kompisar. 
   Men en sak som jag är väldigt stolt över mig själv är att i läördags var jag ute i ursvik och sprang 5 kilometer! woho! ganska jobbigt för de va ett tag sen men nu har jag verkligen bestämt  mig för att börja jogga lite mer. Imorn börjar tennisen igen. den här terminen är det tisdagar och söndagar. ska bli skönt att komma igång. Jag och Moa har faktiskt
snackat om att börja på yoga! Emma också tror ja. Haha! de verkar as skönt! man blir snabb, smidig och stark! :D
   Nu ska ni få höra om den tokigaste kvällen på länge! Vi färgade hår och allt möjligt typ kl 11! De va as mysigt iaf! De va alla vi sju tjejer. (Ni som inte vet var det Ellen, Amanda, Moa,
Emma, Bella, Matti och ja)

(ja ser heelt drogad ut)

långa dagar...

hejsan hoppsan:)
Guud vilken lång dag det har varit -.- vi började kl 8.20 och sluta 15.10! aja, det är inget mot imorn! vi börjar kl 8.20 och slutar kl 16.00! jag kmr somna! sista lektionen är gympa...
Idag har iaf inte varit så intensiv. På lektionerna har vi mest gått igenom betyg eftersom vi ska börja få de nuu. På ratsen satt iaf vi på "kulan" och tog lite märkliga bilder. Elr rättare sagt Hugo.
Här är en. Simon till vänster Hugo till höger. (vet inte va de gör..) och denise under till vänster och ja under till höger;)
Denise och jag ser ut att ha jääätte kuul...


men guuud vad jag längtar efter 30 augusti!! Dåär det alltså NRJ in the park och jag ska dit me ellen amanda moa bella matilda och emma! Jag längtar extra mkt för jag kunde inte gå på The voice som vi skulle gjort, Men hör av er som ska till Kungsträdgården dåå:)

skoldag 2

Helluu allihopa:)
Ida va andra dan i skolan. Vi fick fadderbarn-.- skåpnycklar och lite annat.
Nyss kom jag hem från stan. Har klippt mig men de synns knappt klippte bara topparna, och slingade ljust.
Har inte gjort så mkt annat idag, åker till mamsen imorn så jag ska packa lite grejor.
pusspuss / m


skolstart...

Idag var fösta skoldagen. Den var väl som vanligt. Upprop, samlas i mentorsgrupperna, få papperr mm. jag hade på mig bara mökblå jeans, svart långt linne och en midjekort kofta från gina tricot.
Vi började kl 10 skööönt, och slutade kl 11 :) Känner verkligen att skolan har börjat nu. det känns redan som om jag gått i skolan nu ungefär, 2 veckor :S Iaf, efter det gick jag, emma, moa, bella, amanda, ellen och matilda och hem till emma och käka lunch. det blev pasta som vanligt med köttbullar :p de e faktiskt as god lunch! Sen åkte jag ellen och bella till ica för att hyra fiml :P det blev två st. Sen satt vi och såg på dom. Nu har jag kommit hem. Jg gör inte så mkt. Lyssnar lite när Matti spelar sin coldplay skiva om och om igen. Den e ny och hon lyssnar på den typ varje dag. Till och med jag som inte är speciellt intresserad av sån musik kan refrengerna i vissa låtar! :P Jag har just pratat me två kompisa i telefon.
men nu ska jag gå in till Matti och vara lite social :)
Hoppas ni får det bra ikväll, jag ska iaf bara slappa och gå och lägga mig ganska tidigt för en gång skull. Imorn börjar vi kl 9 och slutar kl två. Vi ska få ÖVERSKÅP! Yäääss! Guu va skönt! Vi har haft underskåp i två hela år nu och de e skit jobbigt så nu äntligen blir de överskåp:P Plus att nu när vi börjar åttan så blir det betyg....
Aja, pussar / M'


bondgänget här

Heejsan:)
Jag vaknade för en stund sen och åt pannkakor till frukost ^^ jättegott!
Nu äre så att jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Våra sysslinga är fortfarande här, och de blev lite konstigt igår med en kompis så vi vet inte riktigt vad vi ska göra. men de hör väl av sig, (hoppas jag:S)
Det bir inte så långt nu, har inget att skriva om så nu får ni ist suktas av bilder på mig och syssling:)





The voice. utan mig!

nu är det så att jag har lite ångest. elr mest sur!
Ikväll ska bella moa ellen, (amanda?) åka till stan och gå på the voice. Medans jag måste stanna hemma!
Okej våra sysslingar ska kommede ska bli kul. ja tror dom stannar och sover också. men fan.. Känns så tråkigt har längtat till just denna dag och alla vi tjejer har snackat om det. Men så är jag tvungen  att pressa fram orden i telefon.
ÅÅ! Men om ni läser detta innan ni åker så hoppas jag ni får det megamega kul!
snart ska jag ringa ett samtal till en kompis:)
pussar / M'

dålig dag.

Hejsan.
Den här dagen började redan dåligt. Jag vaknade av min irriterande väckarklocka och jag hade dunkande huvudvärk.
Efter en halvtimma gick jag upp och ner i köket. Ja tog en macka och te sen åkte jag iväg och skulle va barnvakt.
Det gick ba men jag höll på att somna när vi pusslade. Dom som jag va barnvakt till ( två tvilling tjejer) skrek att man inte fick somna! Jag undrade vrf XD och dom sa att man absolut inte fick sova utan pyjamas. hahaa, aja.
När jag kom hem var allt kaos. Pappa och ulrika stog och skrek åt varann och ja fattade att de bråkade. Efter ett tag gick jag upp på mitt rum och då kom matti och sa attd e hade bråkat länge. Asso de var verkligen kaos. Matti och jag böla fan. ja va fan rädd att de skulle skiljas. Matti och ja va as sura så vi tänkte rymma! ^^ men de blev inget av. vi skulle gått ner till bella men den ungen va på landet... -.-  vi stanna iaf i mitt rum och prata. Våra sysslingar skulle komma och vi tänkte nästan säga att de skulle stanna hemma. men vi bestämde oss för att dom skulle komma i alla fall.. och vi skulle fått hela huset för oss själva! men när ulrika och pappa hade varit ute på "promenad" så skulle de stanna hemma... *fan* "för de blev så trötta!":O
aja, nu har iaf dom kommit men nicco kmr ikväll. inte så mkt att skriva idag.
/ M'

nackspärr...

Tjoosan!
Jag skrev inte igår, jag veeet men jag pallade inte bara hade annat för mig!
Igår åkte jag, ellen, amanda och bella in till kungsträdgården till ung 08. De sög. Vi gick runt där lite men de va fullspäckat me bara fjortisar. Asso det var bara fjortisar! Vi kännde oss bara LITE utanför. Så vi gick till stureplan och satte oss på mc café, hahaa xD sen åkte vi hem. sen gjorde vi inte så mkt. Ulrika sa att vi skulll gå och lägga oss typ halv 11! :O
vi bah: jajaa, visst.
sen satt vi i hennes rum och snacka as länge. Fast hon snacka mest i telefon som vanligt... jag snacka också lite i telefon och sen när kl va sent så typ halvsov vi och då bestämde vi oss för att jag skulle övernatta i hennes rum en natt till. först skulle jag sova i hennes fothölj men sen tog vi min madrass. den va för hård så då tog vi en annan. de blev lite mjukare men ja fick skit ont i ryggen. När matti somna så fick jag nog! jag tog täcket och kudden och hoppa upp i fothöljen. När jag vakna hade jag sån jävla nackspärr så de e inte sant! x(
Senare efter frukost kom sysslingarna Nicco & Vevve:) vi så



flumkväll hos ellen

Heejsaan:)
Idag hade jag bara tänkt:
-slappa
-bada, å lite annat.
Mina farmor och  farfar har precis kommit så jag måste va me dom.
Ibgårkväll var iaf en oförglömlig kväll! Jag, moa, matti, bella skulle sova hos ellen och vi orkade inte göra ngt speciellt så vi gick till videobutiken. vi köpte typ godis och hyrde en skitäcklig "thriller" me Lindsay Lohan:P Ja, ville se en skräckis men de ville inte ngr andra. Vi bestämde efter ungefär 1 timme inne i videobutiken att vi skulle se en lagom spännande film och inte så läskig. Så vi tog en me lindsay lohan. Vi trodde den skulle va ganska komisk me henne i huvudrollen. Sen skulle vi gå hem och då hade de börjat ösregna! Som tur var så bodde Moa jättenära så vi sprang hem till henne. Sen fick vi skjuts hem.
Vi blev flummiga direkt efter vi kommit hem så de tog en stund innan vi satte på filmen. Aja, när vi hade satt på filmen "I now who killed me" så märkte vi att den va ju faktiskt skitäcklig! de va en skit skum kille som amputerade händer och fötter utan bedövning elr nånting..uhuhuhuu! Sen när den va slut va hon ganska mkt och jag fick skit ont i huvet. Jag somnade först som nästan vanligt ^^ sen ellen sen matilda moa och bella som somna kl 5 typ.. :P Imorse vaknade vi. Vi åt frukost länge och då var kl mkt så vi var tvugna att cykla hem. När vi väl öppnade dörren för att åka så spöregnade det igen. Vi blev alltså dyngsura igen.. de va iaf mysigt:)
Nu ska ja käka lunch, PUSS / m <33

Här kmr en flumbild på matti (syster) och mig



Godmorgon:)

tjosaan, 
Goosh, va ja e trött, orkar inte göra nånting! Idah ska ja slappa lite sen ska ja nog hitta på ngt me ellen och moa.
Igår va ja på stan me dom och jag hade inte träffat dom på skiit länge!
Senare ikväll ska vi väl ut tror ja, Matti hade iaf pratat me ngr, vet inte alla. Ja, det här blir inte så långt inlägg för ja vet inte direkt vad jag ska skriva om.:P Vanlig slappdag helt enkelt.
Hoppas ni får en skön dah:)
hej hopp gummisnopp:) <3

Ny Tunika:)


Såå, den ser ut att va ganska kort men den é inte de på;)
Tyvär får ni inte se den på för jag har just duschat och har inget mejk elr nånting, Skit dålig bild, jag vet men nu äre så att Jag har en bra digitalkamera men jag har liksom tappat bort datasladden :(
Det händer alltid mig! jag tappar alltid bort smågrejer som man tror kmr tillbax elr ja, men sen när man verkligen behöver den så hittar man den inte! Det är jag expert på! Händer det nånsin er??
Aja, nu ska jag gå ner och käka gott, hoppas ni får en bra kväll! puuss / m <33

08-08-08

Helluu:)
Idah har ja vari i stan me ellan  å moa:) De va mysigt, vi gick runt lite, fikade (moa skulle absolut till 7eleven:P)
Jag köpte en söt tunika på cubus, jag brukar i vanliga fall alldrig gå in på cubus men vi gick iaf in och de va världens rea så den kosta 30 spenn!! Sen köpte ja en bh på hm ^^ typ vanlig vit spets
lägger ut bild på tunikan senare;)
pussisar / m

kväll hos sunken:)

heejsan hoppsan allihopa,
just nu sitter jag vid datan och chattar med mittbena! Jag vet inte hur jag kom på att jag skulle ha det, jag ser iaf helt sjuk ut och kmr alldrig visa mig så för ngn, de e skönt att ha håret på ett annat sätt.
Idag vaknade jag hos "Sunken" (nicole). Ja vaknade typ halv 10 jag har typ börjat bli en morgonmänniska! de ska ju va tvärt om! Iaf. Denise fick deras as sköpna soffa, nicole tog sängen och jag.. Jag fick änkelsängen!! en liten minimadrass typ och när man rör sig så låter den skit mkt! Aja, jag vaknade först och låg och tänkte en stund medans denise låg och snarka... sen försökte ja få upp dom genom att säga: Nicoole.. ja e hungrig.. de hjälpte ju inte sen efter ett tag låg jag och sunken och tjittla varann, haah. sen tillsluut så gick vi upp och åt mackor:) jag och denise gick typ därifrån vi halv 12.
kvällen innan skulle vi sett på alla harry potter filmerna och alla pirates of the carribien filmerna XD men när vi hämtat hollmen så blev de tillslut wild hogs.. (asdålig-.-) men de va bara hollmen som garva, fast vi spola över halva filmen. han gick hem efter ett tag och sen låg vi å prata till kl 3, sunken somna först, sen vettefan. Ja kunde inte sova hade druckit för mkt cola:P 
På dan har jag hjälpt mamsen me ballkong möbler och lite grejs;) 
PKNIS!! <33 / m'
(pknis=pusskramnypistjärten)


Hemma!

ÄNTLIGEN hemma!!
Nu har jag varit på landet (västkusten) i nästan 3 veckor!
Det har  varit ganska mysigt men jag har verkligen längtat hem till alla kompisar.
Om ja tänker efter har jag gjort ganska mkt på landet. Ex varit på liseberg, cyklat i ösregn, varit ute på olika öar och solat och badat ( har västa brännan! ), varit ute och sprungit en ynka gång...
de har typ varit värmebölja, men man ska väl inte klaga..
nu måste jag gåå, ska till v-by me denise gumman,
skriver senare puuss / m


RSS 2.0