slagg hos Ellen

tjululu!:)
Ja, jag vaknade (elr rättare sagt satte klockan) hos Ellen halv 9 för jag skulle iväg och träna. Vi va ju på nrj igår och fy fan va trött jag var i morse! De va ganska kul, inte såhär as kul men okej. Fast det var bäst i slutet när vi stog i mitten av hela publiken och dansa:P På vägen hem fick jag iallafall skit ont i magen och ag frös som en gris! Jag hade bara shorts på mig och det var inte varmt kan man säga... Jag hade som tur var med mig ett par jeans. Jag frös så mkt att jag var tvungen att byta om. Och det gjorde jag i nån trappuppgång och alla tjejer stod fö och as garva när massa folk gick förbi.. Sen råkade jag hälle ut halva moas milk shake på den trappan. Jag skulle hoppa upp på trappan och på samma gång skulle moa också de. Ja, och ni kanske förstår vad som hände.. Hon och jag kockade me våra huvun och jag fick världens bula! Iaf, hon atppa ut sin shake på trappan och halva flög ut. Det blev ett jävla liv och hon blev "as sur"... jaja, hon fick ta av min.
   På tunnelbanan hem blev det skiit pinsamt när vi tillslut fattade att Kristoffer från idol satt i samma fyrkant som oss. Det det pinsammaste var att jag satt bredvid hnm och fattade ingenting! Ellen, Amanda och Bella satt mitt i mot ihopklämda och vi aas garva hela vägen hem. Asso, mitt garv hördes över hela vagnen! (jag skrattar högst, kan man säga.) Stackars Kristoffer! (som försökte sova...)
   Aja, det ar iaf kul och ja blev jättetrött när vi alla hade kraschlandat i Ellens bäddsoffa. Vi satte på en  film men stängde av efter halva för hälften av oss sov typ.
   Idag har jag inte gjort så mkt. Tränat på morgonen, pluggat och varit i v-by en snabbis me min halvmamma. Hitta ingenting, eller, jag hittade ngt som jag ska köpa om ngr dagar. De var typ ett par slitna jeans och en grå kofta.
Nu ska jag gå ner i köket och fixa middag, sen måsta jag verkligen plugga lite till-.-

pusokram / m

Jag måste bara säga en till sak.
Emma, om du läser det här (hoppas att du gör) så vill jag bara säga att du är en av mina bästa kompisar. Himla synd att du inte kunde komma mer igår! Saknar dig mitt hjärta! Älskar dej gumman!<3333333

Gammal bild Emma<3Märta

Kommentarer
Postat av: emma

naaw gumman, älskar dej ! <3333333

2008-09-02 @ 07:36:22
URL: http://emmafs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0