halloween, fre

Hade helt glömt bort att de faktiskt är halloween idag! :O Hur kan man glömma det!? haha, Jag ska iaf ta de lugnt idag på dan. Senare ikväll ska jag ut och träffa kompisar tror ja. :S Vi får se. Men ååå..! Jag som vill gå bus eller godis! Men ingen annan vill.. :( haha så jäkla kul, x) (vi har till och med gjort en pumpa, ^^)
Aja, men hörni.. Vi hörs, hoppas ni får en bra halloween och jag tycker absolut att ni ska gå bus eller godis, och ääta mkt godis!
Lycka till, och ha de braa :)

(otroligt snygg vah?)

moas favoritleksak

De e så jääkla kul me webbcam! Eller hur!?
Eller, Vi har en inbyggd i våran data så de som vi brukar änga våran tid åt här hemma är att ta gaalna (och fula) bilder.
Alltid när tjejerna kommer så ta vi massa foton. Först försöker man liksom va lite snygg men sen ger man upp och de blir helt galna bilder. Här kommer massa bilder från gårdagen innan vi skulle till sanne.

Middag hos sanne, tors

Tjingeling! Hur mår ni?
vilken härlig dag vah!? *nooot* Fy fan asso detta vädret!? man blir helt nere ju! Hur länge ska de hålla på igentligen!? :o Har tröttnat! Hällre snö. Även fast jag inte direkt äälskar snö.. De regnar hela tiden och i morse när jag vaknade och drig upp rullgardinen så hade de läckt in i mitt fönster!! Inte sådär jättebra start på morgonen direkt.. Ja.. Jag var tvungen att springa ner till badrummet och hämta handuk och papper och torkaa.. Jaja.

Det var iaf kul igårkväll. Vi skulle träffas hos sanne kl 6 men vi råkde komma en halvtimma försent för vi fick skjutts och på vägen så hade en gammal, fullgubbe ramla ner i diket och låg där. Så Ulrika och hennes sprang ut och hjälpte hnm upp. Han vingla as mkt och sen vinglade han iaf iväg på cykeln.
Sen kom vi iaf hem till sanne och då gick vi och köpte pizza (fetton) och godis. :P Sen satt vi hemma och åt och lyssnade på 107.5 på höög volym.
Sen kom Albin, Anton, Wille, Bissler och Dennis och vi satte på en film fast de va lite svårt att hänga me eftersom sannes brorsa hade värsta festen i köket bredvid.
Nu ska jag äta lunch, köttbullar och pasta som vanligt, och sen ska jag ringa ellen och vi kanske hittar på ngt.
Justee! Sheat de hade jag glömt. Min kusin är i sthlm nu och ja kanske skulle åka till stan me dom.. :S aja, Dom får ringa!
En bild på denise älskling och ja i soffan :P kommer fler senare.


bråttom

hejsan hoppsan, :)
Kan inte skriva så lågnt nu, har lite bråttom. Ska hoppa in i duschen och sen ska ja ringa oskar.
Han kommer tydligen hit. :)
Hade en lugn kväll igår, såg på grey's anathomy och pratade i telefon. Det är faktiskt skönt att va hemma nån kväll. Eller hur? Näe, måste skynda mig lite nu, hörs senare.
Puss på er / m

att slagga hos bella, 28 - 29/9 (höstlov)

hääjsan på er, :)
Idag ska jag va barnvakt, Yes! Måste verkligen ha lite pengar nu! För det första så måste jag börja samla julklappspengar och för det andra så klarar jag inte av att vara pank.. Ni kanske tycker det låter lite väl tidigt att samla julklappspengar nu men  vem vet hur lång tid det tar. Helt plötsligt kanske jag fr för mig att köpa ngt jag vekligen vill ha och ja, då ä alla pengar slut. Så därför måste jag börja tänka på det redan nu. Kanske man till och med ska börja köpa nu :S vet inte riktigt..

Aja, nu sitter jag iaf här och fryser framför datan. Om en stund ska jag ta en varm, lång dusch. Ja, mitt hår står ju faktiskt åt alla håll. Igår kväll sov jag hos bella. Ingen annan kunde men körde på iaf. Haha, de blev en lite konstig och sen kväll. Först åt vi massa popcorn, vingummin (vet inte hur de stavas:S ), och ja.. hade lite "kul". Vi satt vid hennes köksbord och sen snacka ja me oskar i telefon och hon kände sig lite ensam så hon ringde moa x). Sen va vi siit trötta så vi satte på mamma mia, haha. Innan filmen sa bella att ja inte fick somna för de gör alla som tittar på den enligt bella.
Jag somnade såklart och hon ropda lite försiktigt på mig att ja skulle vakna. Haha!
Igår kväll, lite tidigare på kvällen, så lockade vi bellas, ganska raka, otroligt tjocka hår. Hon såg verkligen ut som en ängel! Hur vacker som helst! Här kommer ngr bilder.

Hälften klart :P

Så här blev resultatet! Så himla vacker, eller hur!? :)

Näe, nu ska jag gå och ta mig en dusch, sen ska jag va barnavkt. Önska mig lycka till! :)
Ha en skön dag!
puss / m



vill haa..!

Åååh! Igår var jag på stan en stund och då hittade jag ett par uuur snygga boots!
tjecka in hemsidan. Det gick inte att spara bilden.
http://dinsko.se/Dam/Modeller/Boots-och-kangor.aspx?art=235758&page=2&sort=i_but_dat%20DESC
Snart ska jag packa ihop lite grejer, typ badrumsartiklar, bikini och nån tröja.
Det är  allt man behöver.
Det här betyder att jag inte kommer att skriva ikäll men jag skriver imorgon kväll när jag kommer hem.
See yah! ;) puss på er / M


Söndaag igen

heejsaan på er
Gooosh är såå himla trött! :P håller på att somna! Har faktiskt lust att gå och lägga mig. Vad ska jag annars göra liksom?
Och vet ni vad? Imorgon ska jag på spa. Så himla sköönt! (hasseludden). Ska sova där en natt, tydligen i ett japanskt rum :S låter härligt vah? :) Ska verkligen bara ta det lugnt, ligga i poolen 24 7, smörja in mina torra ben och ja..
Idag var jag förresten i stan en ganska kort stund me ellen och matilda. Efter en liten stund kom denise också.
Det blev bara en svart "spetstunika" på rean från indiska.
Haha, har ni haft en bra dag då? Hänt ngt kul? :)
Bilder från dagen.

Och här kommer då en lite "flummig bild på mig och ellen igår när vi ja...
"klädde ut oss..." Elln du är den ända som fattar

favorit som alldrig försvinner

Ja, som sagt.
Veckans "grej" är: Pärlörhänget!
Det ska va ett par stora vita pärlörhängen. De är alltid inne. Rättare sagt, kommer alldrig försvinna.
Jag har ett par som jag ha nästan varje dag. De passar till allting, ser liksom fräscht ut.
Skitsnygga! Så lyft på rumpan och åk till närmaste glitter och köp ett par pärlörhängen för mella ungefär 70-80 spenn!


skräckfilmskväll..

Heejsan hoppsan,
Goosh va ja e trött.. Va uppe skit sent igår och kunde inte somna.. Vi va ute ganska sent och sen gick vi in och år godis och drack te ^^
Jag har precis kommit upp från bella. Ska väl snart käka tror jag. Jaa, och ikväll ska jag vara barnvakt så det blir ingen sen ute kväll för mig.. -.- Fast å andra sidan kommer Matti och hon ska ta me massa skräckisar som vi ska tvinga min lillebror och hans kompis att se på. HAHA! De kommer inte kunna sova på hur länge som helst så rädd som min brorsa e!
Ngr exempel på vad matti ska ta me ikväll, fyfan igentligen hatar jag skräckfilmer men de e iaf as kul :D

Jag hoppas hon tar ngr lite mer lättsamma filmer också..
Aja, idag är en sån där otroligt skön dag. Jag ska bara va hemma, inte gör nånting, se på tv och såsa framför datan. Haha, låter inte alls så kul men grejen är den att jag inte haft en sån dag på hur länge som helst! Det blir alltid så att man har massa andra saker att göra typ som att träffa kompisar, städa mitt rum, som verkligen behöver göras igen, plugga och massa andra grejer. Så mina helger brukar alltid vara fullspäckade. Nu ska jag försöka ta det så luugnt som möjligt. Önska mig en söön dag och jag hoppas att flera gör som jag.
Pussar / M

snabbt inlägg

Heejsan allihopa :)
Hur mår ni? Jag mår iaf jättebra. Idag var det skola som vanligt. Jag slutade sent men var tvungen att vänta i 1 och en halv timme efter för att ja skulle ha utvecklingssamtal. Det gick jättebra. Jag hade bra i alla ämnen haha! :D
Nä nu hinner jag inte skriva mer. Har ganska bråttom som vanligt :P Ska fixa mig lite sen ska ja ta me lite sovgrejer och gå ner till bella. Sen ska vi ut och träffa kompisar.
Ha det så himla bra! Puss / M

höstloov!

åå vet ni vad!? jag är så hiimla glad (och trött)! Mamsi ska till new yourk veckan efter höstlovet och jag har tvingat henne att köpa uggs till mig! YES! :D
Förrästen, Igår  var jag barnvakt. E pank så jag behöver lite cash plus att dom e otroligt söta! Två tjejer (tvillingar). De vi gjorde va typ att pärla.
Tänk att imorn är det redan fredag och sen är det höstloov!! Guud va sköönt! Jag ska bara ta dte luugnt  och vara me kompisar heeela lovet! + att de e ju halloween på höstlovet^^ Denise sa att vi skaulle ha fest iaf.
Guud jag kan inte bärga mig! Tänk va skönt att sova hur länge man vill och bara gå upp och lägga sig i soffan och sååsa!
   Jag gick precis in på hm:s shop online sida och hittade lite grejer. Man hittar verkligen alltid grejer där!

Näpp, Nu ska jag böörja gå och fixa käk, ha det så bra!
Puss / M

från i fredags

goosh! alla dessa läxor!.. Guud! Nu sitter jag och pluggar franska och so och de går så jääkla segt. man fastnar hela tiden framför datan eller tvn. Nää nu ska jag stänga av tvn annars blir ingenting gjort!
Juste! Iadag var det måndag (veckans allra jobbigaste dag. Inte för tider och så utan för att man e så jääkla trött!)
Iaf. Vi bytte klasser som jag var väldigt glad över. Min förra klass.. ja... finns inte så mkt att säga. Men nu kom jag iaf me frida, mysan, nicole, helena, chris, albin,anton, johan, wille och massa fler. Mycket bättre kan man säga!
aja.. Nu ska jag göra mig en mackaa, är sjukt hungrig!
här kommer lite fler bilder från i fredags,
puss / m

på många av dom här bilderna så är vi iintee så snygga men vi var väldigt flummiga och sprang runt och ja..

läxoor...

Läxor tar verkligen upp alla mina söndagar! Usch!
I morse vaknade jag av mig själv halv 10 och kom på att jag hade träning kl 10.. Och jag var ju tvungen att ta mig dit själv och det tar ungefär en halv timme så jaa.. Men hon skjutsade mig som tur var. Jag hann iaf dit.
Nee, nu ska jag väl fortsätta med pluggningen till ryska revolutionen..-.-
Va ska ni tillbringa resten av dagen med?
pussar / m

as rolig fredag med tjejerna, haha (a)
(lägger ut fler bilder senare!)


plugg och en fullspäckad helg

heejsan hoppsan,
hoppas ni har det braa, för de har jag.. eller vad man ska säga.. jag har lite ångest över att jag inte orkar plugga till ett so prov som vi ska ha snart om ryska revolutionen.. fattar ingenting! Aja..
Iaf. Idag har avarit en ganska lugn dag. Fick tillbaka vårat "oförberedda" engelska prov. hehee, fick 48 / 74 nånting. Men det var bara massa grammatik somjag inte är så bra på. Jag och ganska många till fick iaf ett grammatikhäfte så jag fick då eng läxa också.. Juste måste läsa min svenska bok ocksåå...

Jaja, Min helg e iaf ganska fullspäckad. Den ser ut ungefär såhär:
Fre: Förmodligen åka till stan me tjejerna om de kan.
        På kvällen träffar jag säkert kompisar. Sen hoppas jag få sova hos ngn,. Orkar inte sova hemma.
Lör: Måste jag gå upp hyfsat tidigt. Ska på dop. Kommer väl hem hyfsat tidigt så jag kan träffa kompisar.
Sön: Upp tidigt och träna. Sen ska jag plugga och senare vet jag faktiskt inte.

Hahah kom och tänka på den här bilden helt plötsligt. (Emma Jag och Frida) 
När ni kom och skulle bada hos meej x) de va myysigt! 

 

älskar smoothie

heejsan hoppsan,
ååherregud, jag kommer somna.. är verkligen jättetrött.. Nu har jag precis snackat i telefon me oskar, han fick lite panik när hans mamma kom in och sa att han va tvungen att lägga på:P
Iaf. Idag gick jag hem direkt efter skolan, åt en macka och jättegod mango och jordgubbs smoothie. Älskar smoothie. 

Nu ska jag hoppa i säng och soovaa....ZZzzzz....
Godnatt på er! puss / M

.

Min blogg är FÖRSTÖRD! se vilken ful design! Och jag suger på att fixa såånt...
måste få hjälp av emmaa! Hon kan allt om det här.
Gå in på hennes blogg också! emmafs.blogg.se

måste plugga!

heejsan:)
Jag är verkligen jättetrött idag. Det har varit en lugn dag i skolan och vi slutade en timma tidigare.
Igår kom jag hem från landet. Det var mysigt men vi gjorde inte så mycket.
Det fanns inte så mycket att berätta men nu måste jag plugga..   
Vi har ganska mycket nu. 3 svenska läxor, engelska glosor & franska.
Aja, kanske skriver lite senare,
puss / m


drar till landet

tjoosan,
Nu äre så att jag ska dra till landet nu. Det blir sen kräftskiva, men det ska bli rätt mysigt.
Jag har lite ont i magen, vet inte varför, :S men iaf när jag kom hem igår kväll så hade jag sån jäkla magknip och mådde illa. Det måste vart ngt jag ätit. Aja, nu är det iaf bättre. Vaknde sent så jag har iaf sovit ut.
Nu har jag just packat klart. Bara en tröja och lite sånna där små saker.
Är skiit trött och det betyder att jag säkert kommer somna i bilen. Ska köpa en påse godis (eftersom det faktiskt är lördag!)
Nä, nu ska jag se till att jag har allt och ringa ett samtal:)
hoppas ni får en skön helg, hare så bra, puss / m


dålig kamera

ursäkta min otroligt dåliga kamera, det är min mobil.. :P alla bilder blir typ röda :S
vill ha en ny telefon med bra kamera.
Det är den här jag har med jättedålig kamera (2 mega pixlar), och ganska ful


irriterandee..

Nej nu faan!
Mitt hår växer så jäkla långsamt! Jag har försökt spara men det går liksom inte förän det är jätteslitet och måste klippas!
Alla andras hår växer som ogräs! Det här är verkligen en sak jag irriterar mig på!
Kolla Bella t.ex, hennes hår har växt skit snabbt den senaste tiden!
    
BELLA                                                           JAG
buhuhu, kolla mitt liksom...

9 okt halv hemstudiedag

åååh vilken härlig dag! Jag sluatde kl 11, åkte till stan me ellen, moa, bella och sanne och fikade och tog kort på väärldens frjortiskille! Fy faan asso, Becka bah gick fram och fråga om hhon kunde få ta kort på hnm och lite annat och så ställde han sig och och tog på sin fjällräven och posa lite halvsnyggt sådär! hahah! xD fy faan va ja garva!
Sen fick jag kramp i fötterna för vi gick ganska långt faktiskt och jag gick i klackar.. :P
Aja, nu sitter  jag iaf här och försöker plugga, men det går inte så bra kan man säga..
här kommer en bild på den otrooligt fula fjortisen:


hahahaha nee stackaarn!

Lite bilder från cafét


Nu ska jag PLUGGA!
puss/ m

mysig eftermiddag

heejsan:)
ååh guud jag e såå trött! Vill bara lägga mig ner och sovaa..
men nej! Det får jag inte. Jag måste kanske plugga lite fast jag inte orkaar..
Jaa, vad har jag gjort idag? Det har varit en rätt lugn dag. Hade gympa första lektionen, och vårat lag vann faktiskt en match pga mina survar!! hahaa!
Efter skolan åkte jag hem till moa med bella. Vi åt mellis och pratade.
 
Jag kollade igenom Moas garderob och sen var det dags att åka hem.
Nu kollar ag vad jag ska ha på mig imorn.
Men nu måste jag se på next haha, matilda sitter bakom mig och ser på det.
ha det så braah puss /m

pluggplugg och mera plugg

Hejsan hoppsan,
ååh, gud vad jag är trött...! Jag är helt utmattad. Känner att jag behöver ta et varm bad men jag kmr alldrig hinna det för jag måste verkligen plugga. Vi har so prov imorn om franska revolutionen! å herreugd jag kan ingenting känns det som. Man fattar inte vad erene säger på lektionerna pga hennes dialekt men också för hennes sätt att liksom berätta. Hon bara går rakt på sak och börjr berätta vad som hände under revolutionen. Efter typ tredje lektionen frågade jag henne vad franska revolutionen var och hon bah: Men märta då. Det ska du ju kunna vid det här laget.. och hon lät ganska irriterad. Aja, det är väl bara att plugga på. -.-
Kolla bara vad tråkigt det der ut!

Verkligen skit tråkigt men det måste liksom göras!

Veckan måste är verkligen:
Depends nagellim! Mina naglar skivar sig hela tiden! Så irriterande.. Så, om nagels då "skivar" sig i ena kanten eller var som helst så är det bara att sätta på lite lim så limmas det ihop. Annars är det så lätt att bara dra av den.
Måste bara köpa! Finns i rosa och genomskinlig färg.

Nu ska jag nog ta att försöka plugga lite mer.
föresten fick jag faktiskt vg på no uppsatsen. Och imorgon ska vi få tillbaka franska provet! Håll tummaran för mig! :D
pussar / m

trist väder..

"Godmorgon" för dem som precis har vaknat! :)
Kom just hem, har spelat tennis. Träningen gick bra faktiskt.
Som sagt. Igår hade vi ju gäster. Jag hade glömt bort att de skulle komma så jag var helt inställd på en utekväll me kompisarna. Därför blev jag ganska förvånad när pappa och ulrika sa: Nu måste du göra dej iårdning märta. Jag hade precis lagt mig skönt i soffan och satt på tvn. Det var bara att börja göra det då. Jag hade inte på mig ngt så speciellt. Det blev en svart och beige blommig vid blus från top shop som igentligen är moas men den har hon tröttnat på. Jag hade ett par blåa jeans till. Jag var verkligen jättetrött och hade ingen lust med gäster.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska nog ta det lugnt, se på tv och kankse plugga lite..-.- Måste göra det. Vi har so prov på ons. Vi har typ prov varje vecka! Så det blir inte så mkt tid över till annat.
Nu ska jag gå ner och göra en varm kopp te. mm... Vädret är ju inte direkt fint idag så det passar bra med te.
Nu måste jag gå och prata med Ulrika.
Ha de bra, puss / m

Gäster

Gokväll,
Har varit en lite stressig dag idag kan man säga. Men ändå inte. :S
Jag vaknade iaf av mig själv, så jag sov ut. Sen vid frukosten bestämde pappa att jag skulle åka me david till v-by och hjälpa hnm att köpa ngr saker. Sen kom jag hem och titta på tv en stund sen var det bara att börja fixa i ordning sig.. -.- Hela tjocka släkten är här ikväll för mattis gammelmormor har fyllt 95. *as gammalt*...
Aja, igår var vi ia i stan och senare på kvällen så åkte jag och ellen och mötte sanne. Sen träffa i massa folk. Typ Helena, Nicole, Albin, Ks, Wille, Anton, Denise och ngr fler. Vi typ gjorde inte så mkt men sen gick ngr hem till Sanne och så kom ngr andra.
Nä nu ska jag väl gå och vara lite social med våra gäster som spelar guitar hero :P Måsta erkänna att jag faktiskt har spelat ngr gånger och jag suger men ändå.. :D
Men skriver kanske senare eller imorgon, inte så intressant inlägg just idag men de e bara för att alla gäster går typ förbi och ser allting så ja..
Puss / m

orientering... & fredag!

fyy fan, idag hade vi orientering i grimstaskogen, vif kananbadet... Herregud, de va skiit tråkigt och skit jobbigt men det gick faktiskt ganska bra iaf. tog 12 / 15. :) aja, just nu sitter jaghä med ellen<3 och vi sminkar oss och fixar oss. Ellen ska äta här men vi äter så himla sent.. :( sen ska vi dra till sanne och vi ska följa med henne ut för hon ska äta ngt. Sen kanske vi hittar på ngt.
Jaa, idag var vi i stan *som vanligt på fredagar* och jag köpte en mascara hehe, och Sanne kolla på skor och lite annat. Sen fika vi på espresso house som vanligt.. :P sen har jag nog inte gjort så mkt mer.
Förresten ska jag verkligen övertala pappsen att han ska köpa uggs till mig! Vill verkligen ha! Tror inte jag kmr få men det är alla fall vät ett försök.
himla snygga!

nu ska jag käkaa ;) hare lika bra som jag ikväll :)
puss / m

high heels

tjululu, :)
Guud, vet ni? Jag börjar bli lite nervös över vad jag ska köpa för vinterskor? sheat, alla ta ju slut skiit snabbt och då kmt jag inte kunna hitta ett par skor tills dess och som vanligt när alla är slut så ska jag börja leta skor... Förra året blev det ett par ganska fina fast plastiga från din sko. Det är MYCKET lättare att hitta vår/sommar skor! Då finns det så mkt att välja på och så är det inte en sån stor grej liksom, men när man ska köpa vinterskor tar det en evighet att hitta de rätta paret. åå, guush.. herregud jag behöver verkligen tips! om ni vet ett par fina (inte för höga skaft) svarta, ej plastiga skor så skriv gärna!
jag älskar att sitta och titta på vår/sommar skor, det finns verkligen hur mkt som helst! Jag ska nog köpa ett par ganska neutrala, inte så märkvärdiga, (till våren!) åå vad jag längtar! de här kanske passar mig?

Neej jag skojja bara, det skulle nog vara liite för högt kanske ^^
men jäävligt snygga är dom faktikst! Jag förstår inte hur man kan gå in sånna här klackar!? Tänk liksom till t-banan, till skolan, runt i skolan, till t-banan och hem! Fy faaan jag tror inte ens att ngn kan gå i dom här! Dom är bara snygga :D
Aja, nu ska vi inte fantisera mer om det! Jag har faktiskt köpt ett par höst skor från vagabond, 900 kr. De är svarta boots, och ganska hög klack. De är faktiskt skit snygga! Dom ska jag ha imorn!
Nää, nu ska jag ladda golvet med kuddar och täcke! Jag måste se på den lilla tv:n om jag ska se på top model 10 ochdet får jag inte göra nere vid den stora tv:n för pappa ska väl antagligen se på idol.
Hmm... vad ska jag ha på mig imorn? Kanske en svart stickad tunika, strumpbyxor och klackisar? :) jap de får det bli.. Eller jeans. Aja, vi får se. Orkar inte riva ut min garderob igeen.... -.-
men jag skiver mer imorn förhoppningsvis.
puss / m

RSS 2.0