har saknat henne!

helluu, :)
goosh vad trött jag är! kan man säga som vanligt? Har varit en låång dag.. Slutade kl 4 :( med gympa.. haha, vi skulle göra en egen dans.. våran är så jävla bra! *not* verkligen inte.. x) Jaa, de har inte hänt så mkt spännande idag. Men imorn är det ju fredag! Guuh va veckorna går fort! Och det är ju bara 48 dagar kvar till julafton! :D
   Längtaar tills imorn! Så hiimla skönt me helg, och på lördag kommer mamsen hem från new york och då ha hon köpt en parfym och lite grejer till mig, yes! Händer det ngt roligt i helgen då?
  Justee! I förrgår kom Amanda hem från japan! Å goosh vad jag har saknat henne! Hon var där heela höstlovet så vi har verkligen saknat henne! Men igår träffade jag iaf henne och hon fick väärldens bamse kram! Och det hände en lite läskig sak me henne på måndagen i skolan som inte var så kul och alla blev oroliga, men de e bra nu. Hon ska veta att hon betyder oerhört mkt för mig! (alla andra tjejerna också). Hon är en men hon ska verkligen veta det! Har saknat henne som fan! :')
Näee, nu ska jag packa lite grejer, ska till mamsen imorn så vi hörs senare ;)
Puss / M

<Jag och Amanda älskling>

Kommentarer
Postat av: Amanda

åhh, märtagumman, du betyder mycket för mejmed älskling <3

2008-11-07 @ 23:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0